ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΧΟΜΑΣΑΖ Ι

 

Ηχομασάζ I – Ενισχύστε το κέντρο σας

 

Η ακαδημία Peter Hess® Ελλάδας δημιούργησε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο για όσους ενδιαφέρονται, ειδικά αυτή την εποχή με τα μέτρα που ισχύουν και που μια ουσιαστική ενασχόληση με τη χαλάρωση είναι μια καλή ευκαιρία να στρέψουμε τις ενέργειες και τις σκέψεις μας σε κάτι που μας κάνει καλό.

 

Με αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να εκμεταλλευτείτε την τρέχουσα κατάσταση για να ζήσετε και να μάθετε το ευεργετικό ηχομασάζ μαζί με τον σύντροφό σας, ένα μέλος της οικογένειας ή κάποιο άλλο άτομο στο σπίτι σας!

Για την περίοδο του διαδικτυακού σεμιναρίου θα χαρούμε να σας δανείσουμε τον ηχητικό εξοπλισμό.

 

Μαζί μας θα είναι για μια ώρα περίπου, ο δημιουργός της μεθόδου ο Peter Hess!

 

Με την τρέχουσα προσφορά, δηλαδή με αυτό το ειδικό διαδικτυακό σεμινάριο, εμείς από την Peter Hess Ακαδημία θα θέλαμε να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην τρέχουσα κατάσταση. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου και οι δύο συμμετέχοντες θα λάβουν μία βεβαίωση παρακολούθησης του διαδικτυακού σεμιναρίου “Peter Hess® Ηχομασάζ I”, το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αργότερα όλα τα σεμινάρια κατάρτισης και τα εξειδικευμένα σεμινάρια που προϋποθέτουν το: Ηχομασάζ I.

Εάν το δεύτερο άτομο δεν επιθυμεί να λάβει βεβαίωση συμμετοχής (Πιστοποίηση), τότε το κόστος συμμετοχής είναι 180,00 €.

 

Το να αντιληφθείτε (ξανά) το σώμα σας και η (νέα) ενσυνειδητότητα που προκύπτει είναι ένα δώρο για τον εαυτό σας! Το να νιώθεις, ίσως μετά από πολύ καιρό, πώς αναπνέει το σώμα, και να αντιλαμβάνεσαι την αναπνοή ξανά ως ποτάμι που μεταφέρει την ενέργεια της ζωής σου, είναι μια βαθιά εμπειρία.

 

Έτσι, το διαδικτυακό σεμινάριο εξυπηρετεί τη χαλάρωση σας και συμβάλλει στην ενίσχυση της υγείας σας και στη μείωση/πρόληψη του στρες/άγχος. Είναι πρωταρχικά αφιερωμένο στη γνωριμία και την εμπειρία του βασικού ηχομασάζ και παρέχει συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ηχογαβάθες και το ηχομασάζ για τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους φίλους σας. Αυτό σας παρέχει πολύτιμες μεθόδους για το πώς μπορείτε να κάνετε καλό στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτή τη δύσκολη περίοδο!

Στόχος είναι να σας μεταφέρουμε το ηχομασάζ Peter Hess® ως μια ολιστική μέθοδο. Θα ζήσετε την επίδραση των ήχων σε διάφορες ασκήσεις. Θα λάβετε και θα δώσετε ένα εισαγωγικό ηχομασάζ για:

 • την πλάτη
 • τα πόδια
 • τα χέρια
 • όλο το σώμα

Αυτά θα μπορείτε να τα εφαρμόσετε με σιγουριά μετά το διαδικτυακό σεμινάριο. Θα δοκιμάσετε μόνοι σας το βασικό ηχομασάζ, θα λάβετε τις αρχικές οδηγίες για τη χρήση του και θα μπορείτε να κάνετε ηχομασάζ ανεξάρτητα.

 

Το διαδικτυακό σεμινάριο περιλαμβάνει 3 συνεχόμενες ημερομηνίες. Δεδομένου ότι θα ανταποκριθούμε ατομικά στις ερωτήσεις και τις απορίες σας, η συνολική διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου μπορεί να κυμανθεί μεταξύ 16 και 19 ωρών.

Προϋποθέσεις: καμία

Διάρκεια: 16-19 ώρες (ανάλογα τις ερωτήσεις και τις απορίες των συμμετεχόντων)

 

Πρόγραμμα διαδικτυακού σεμιναρίου:

Μέρος 1: Σάββατο 12.03.2022       10.00-13.00 & 15.00-18.00

Μέρος 2: Κυριακή  13.03.2022       10.00-13.00 & 15.00-18.00

Μέρος 3: Τετάρτη  16.03.2022        16.00-20.00

 

Δίδακτρα:

150,00 € το άτομο (και οι 2 συμμετέχοντες λαμβάνουν Πιστοποίηση).

Η 180,00 € ο συμμετέχων και χωρίς χρέωση ο βοηθός του. (Ο βοηθός δεν λαμβάνει Πιστοποίηση).

 

Συν 50,00 € χρέωση ενοικίασης (μόνο εντός Ελλάδας και Κύπρου) για την αποστολή πλήρους ηχητικού υλικού (συμπεριλαμβανομένου τριπλού σετ ηχογαβάθες θεραπείας και διπλή μαλέτα), το οποίο θα παρέχεται για 4 εβδομάδες από την έναρξη του διαδικτυακού σεμιναρίου. Η χρέωση ενοικίασης θα αφαιρεθεί σε περίπτωση αγοράς του υλικού.

(Κόστος αποστολής ηχητικού υλικού προς Κύπρο 35,00 €, Ελλάδα 10,00 €)

 

Ειδικά χαρακτηριστικά:

Ο αριθμός των συμμετεχόντων περιορίζεται σε 20 άτομα ή 10 ζευγάρια.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο αυτό, σας παρακαλούμε να εγγραφείτε έως τις 05 Μαρτίου 2022, ώστε να μπορούμε να παραδώσουμε το ηχητικό υλικό με Courier πριν την έναρξη του διαδικτυακού σεμιναρίου.

 

Βασικό περιεχόμενο Ηχομασάζ I

 • Ηχοπαιχνίδια για να αποκτήσετε επαφή με τους πελάτες σας
 • Ιστορία του ηχομασάζ
 • Ζήστε την επίδραση των ήχων και των ηχογαβαθών στο σώμα σας
 • Ο Peter Hess εξιστορεί τις εμπειρίες του και την ανάπτυξη του ηχομασάζ  
 • Γνωρίστε τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των ηχογαβαθών με τις αντίστοιχες μαλέτες για το βασικό ηχομασάζ (σετ των 3), χρήση των διαφορετικών μαλετών
 • Επίδειξη του βασικού ηχομασάζ
 • Καθοδηγούμενη εκτέλεση του βασικού ηχομασάζ
 • Ανεξάρτητη εκτέλεση του βασικού ηχομασάζ
 • Μάθετε να προσαρμόζετε το βασικό ηχομασάζ στις ανάγκες του πελάτη σας
 • Ηχοδιαλογισμοί για χαλάρωση και ηχο-ενσωματώσεις της διδακτέας ύλης
 • Ανταλλαγή εμπειριών και συλλογισμός
 • Δυνατότητες εφαρμογής, όρια και αντενδείξεις

Παρέχονται σημειώσεις και πιστοποιητικό παρακολούθησης. 

 

Συντονιστής: Νικόλαος Αβραμίδης

Επικοινωνία: Τηλ. 694 620 9808

E-Mail: ixomasaz@googlemail.com