Επικοινωνíα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διεύθυνση Ελλάδος


Νικόλαος Αβραμίδης

Master στην ηχοθεραπεία, πολύχρονη πείρα από το 2001 στην διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων για το Ινστιτούτο (Peter Hess®-Klangmassage) στην Ελλάδα, Γερμανία, Φινλανδία και Τουρκία. Aτομικές συναντήσεις στο δικό του χώρο. Διευθύνει μαζί με την σύζυγο του Άννα Britta την Peter Hess® Ακαδημία Ελλάδος.

 

Άννα Britta Αβραμίδου M.Sc.

Είναι δασκάλα του KliK, παιδαγωγός, καλλιτέχνης, μουσικός και έχει το Μάστερ στην Peter Hess®-Ηχοπαιδαγωγική. Σπουδές στην κοινωνική – οικονομική διαχείριση έργων (Projektmanagements). ΄Εχει τρεις γιούς και έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια ως δασκάλα μουσικής και με νεαρά κορίτσια με ψυχικά τραύματα, τα οποία έδειχναν προβληματική συμπεριφορά (Profifamilie® και ως ελεύθερος επαγγελματίας με δικό της γραφείο). Μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Αβραμίδη, διευθύνει την Peter Hess® Academy στην Ελλάδα. 

 

Αν θέλετε πληροφορίες για τα σεμινάρια Ηχομασάζ και Ηχοθεραπείας κατά Peter Hess® στην Ελλάδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω αναγραφόμενα στοιχεια:

 

Peter Hess® Academy Greece

Νικόλαος Αβραμίδης

Άννα Britta Αβραμίδου

Gartenkamp 7

48465 Schüttorf

Germany

Τηλ.0049-5923-7819168

Κιν.: 0030-6946209808

E-Mail: ixomasaz@googlemail.com 

niko.avramidis@peter-hess-institut.de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peter Hess Institut (Γερμανία)

 

Το Peter Hess Institut προσφέρει, περισσότερα από τριάντα χρόνια, στην Γερμανία, Ευρώπη και εν τω μεταξύ και σε άλλα μέρη του κόσμου σεμινάρια για το ηχομασάζ και την Ηχοθεραπεία. Το Ινστιτούτο μας είναι καταξιωμένο για την υπευθυνότητά και την ικανότητά του στον τομέα αυτό.

Με βάση τις εμπειρίες που αποκόμισαν επί δεκαετίες ο Peter Hess, οι συνεργάτιδες και οι συνεργάτες του, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την υψηλή ποιότητα της δουλειάς μας. Σήμερα υπάρχουν πολλοί μιμητές της μεθόδου που έχει δημιουργηθεί από τον Peter Hess. ‘Όμως μονάχα με τους εισηγητές σεμιναρίων, που έχουν πάρει την άδεια από το Ινστιτούτο, μπορείτε να είσαστε πραγματικά σίγουροι ότι θα διδαχθείτε την ασφαλή και υπεύθυνη χρήση του ηχομασάζ και της Ηχοθεραπείας.

 

Διευθυντής του Ινστιτούτου

Peter Hess

Είναι παιδαγωγός και Διπλωματούχος Μηχανικός της φυσικής τεχνολογίας. Κατά την πολύχρονη έρευνα και πρακτική δημιούργησε το ηχομασάζ κατά Peter Hess®. Διευθύνει το Peter Hess Institut. Αυτή την εποχή διεξάγει ειδικά σεμινάρια μετεκπαίδευσης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Ταχυδρομική διεύθυνση:

Ortheide 29 • D-27305 Uenzen

Τηλέφωνο: 0049(0)4252-9389114 

Fax: 0049(0)4252-9389145

E-Mail: info@peter-hess-institut.de

www.peter-hess-institut.de