Επικοινωνíα

 

Συντονισμός Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Ελλάδας


Νικόλαος Αβραμίδης

Master στην ηχοθεραπεία, πολύχρονη πείρα από το 2001 στην διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων για το Ινστιτούτο (Peter Hess®-Klangmassage) στην Ελλάδα, Γερμανία, Φινλανδία και Τουρκία. Aτομικές συναντήσεις στο δικό του χώρο. Διευθύνει μαζί με την σύζυγο του Άννα Britta την Peter Hess® Ακαδημία Ελλάδος.

 

Άννα Britta Αβραμίδου M.Sc.

Είναι δασκάλα του KliK, παιδαγωγός, καλλιτέχνης, μουσικός και έχει το Μάστερ στην Peter Hess®-Ηχοπαιδαγωγική. Σπουδές στην κοινωνική – οικονομική διαχείριση έργων (Projektmanagements). ΄Εχει τρεις γιούς και έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια ως δασκάλα μουσικής και με νεαρά κορίτσια με ψυχικά τραύματα, τα οποία έδειχναν προβληματική συμπεριφορά (Profifamilie® και ως ελεύθερος επαγγελματίας με δικό της γραφείο). 

 

https://www.ixomasaz-therapeia.com/

 

 

 

 

 

Peter Hess Institut (Γερμανία)

 

Το Peter Hess Institut προσφέρει, περισσότερα από τριάντα χρόνια, στην Γερμανία, Ευρώπη και εν τω μεταξύ και σε άλλα μέρη του κόσμου σεμινάρια για το ηχομασάζ και την Ηχοθεραπεία. Το Ινστιτούτο μας είναι καταξιωμένο για την υπευθυνότητά και την ικανότητά του στον τομέα αυτό.

Με βάση τις εμπειρίες που αποκόμισαν επί δεκαετίες ο Peter Hess, οι συνεργάτιδες και οι συνεργάτες του, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την υψηλή ποιότητα της δουλειάς μας. Σήμερα υπάρχουν πολλοί μιμητές της μεθόδου που έχει δημιουργηθεί από τον Peter Hess. ‘Όμως μόνο με τους εισηγητές σεμιναρίων, που έχουν πάρει την άδεια από το Ινστιτούτο, μπορείτε να είσαστε πραγματικά σίγουροι ότι θα διδαχθείτε την ασφαλή και υπεύθυνη χρήση του ηχομασάζ και της Ηχοθεραπείας.

 

Διευθυντής του Ινστιτούτου

Peter Hess

Είναι παιδαγωγός και Διπλωματούχος Μηχανικός της φυσικής τεχνολογίας. Κατά την πολύχρονη έρευνα και πρακτική δημιούργησε το ηχομασάζ κατά Peter Hess®. Διευθύνει το Peter Hess Institut. Αυτή την εποχή διεξάγει ειδικά σεμινάρια μετεκπαίδευσης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Επικοινωνία

 

Τηλέφωνο: 0049(0)4252-9389114 

Email: info@peter-hess-institut.de

 

www.peter-hess-institut.de

 

Διεύθυνση Peter Hess Academy (Ελλάδας & Κύπρου)

 

Νίκος Νικολακόπουλος 

Ο Νίκος αγαπάει τη μουσική από παιδί. Στα 10 ξεκίνησε μαθήματα κλασικού βιολιού, θεωρίας και αρμονίας. Από την πρώτη του επαφή με τις θιβετανικές ηχογαβάθες Peter Hess γνώριζε πως είχε ανακαλύψει ένα ανεκτίμητο θεραπευτικό εργαλείο. Αφού ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το Ηχομασάζ στην Αθήνα, εκπαιδεύτηκε πλάι στον δημιουργό της τεχνικής, τον Peter Hess. Είναι επίσης Children's Sound Relaxation Coach . Είναι μέλος του διεθνούς Sound Healers Association καθώς και του International Association of Sound Massage (TherapyInternationaler Fachverband Klang-Massage-Therapie e.V.). 

 

Ο Νίκος διευθ΄ύνει την Peter Hess Academy Greece Ελλάδας & Κύπρου.

 

Πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες Ηχομασάζ Peter Hess® και ομαδικά soundbath στο χώρο του στo Μαρούσι καθώς και σε άλλους συνεργαζόμενους χώρους στην Ελλάδα ή κοντά στη φύση. Συντονίζει εταιρικά soundbath ΄όπως επίσης διοργανώνει βιωματικά σεμινάρια για παιδιά. Συνεργάζεται με ομάδες yoga, διαλογισμού, mindfullness, χώρους ευεξίας/spa και οργανωμένα retreats και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. 

 

Αν θέλετε πληροφορίες για τα σεμινάρια Ηχομασάζ και Ηχοθεραπείας κατά Peter Hess® στην Ελλάδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω αναγραφόμενα στοιχεια:

 

Peter Hess® Academy Greece

Νικολακόπουλος Νίκος

 

Επικοινωνία

 

Διέυθυνση: Αμαρουσίου Χαλανδρίου 68α, Μαρούσι, 15125

Τηλέφωνο: 0030 6942687405

Email: nikos.nikolakopoulos@gmail.com

 

https://www.ixomasaz-therapeia.com/