Γκονγκ-Φωνή-Ήχος της ψυχής

 

Η φωνή μας είναι το όργανο του σώματος και της ύπαρξης  μας. Μεταφέρει διαθέσεις και αισθήματα όπως κανένα άλλο μέσο. Μπλοκαρίσματα μπορούν να ακουστούν και να γίνουν αντιληπτά μέσω της φωνής.

Στο σεμινάριο αυτό θα γνωρίσουμε τη φωνή μας και θα την ανιχνεύσουμε μέσα στην ύπαρξη μας, μεταξύ άλλων με την βοήθεια του γκονγκ. Ηχώντας φωνήεντα και Bijas, τα λεγόμενα σπερματικά μάντρα, σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, μπορούμε να λύσουμε μπλοκαρίσματα και να επαναφέρουμε την αρμονία. Διότι η φωνή μας είναι η προσωπική μας ηχογαβάθα , η οποία είναι τέλεια συντονισμένη με το δικό μας σύστημα. Όταν συνδυάζεται με τους ήχους από τις ηχογαβάθες και του γκονγκ η επίδραση της ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Αυτή η επίδραση μπορεί να αξιοποιηθεί και στο λύσιμο του σχολικού άγχους.

Χρησιμοποιούμε επίσης τη φωνή μας ,ως ήχο της ψυχής, για να μεταφέρουμε ήχο σε διάφορες περιοχές του σώματος ως συμπλήρωμα στο Ηχομασάζ. Ο ήχος της φωνής όταν συντονίζεται με την ηχογαβάθα προσφέρει ιδιαίτερη χαλάρωση και ηρεμία. Τότε σε ένα επόμενο βήμα, προσωπικά θέματα μπορούν να λυθούν με το ,,Ηχομασάζ των ενεργειακών σημείων’’. Συχνά έχουμε πελάτες που παρόλη την πρόοδο και τις συνειδητοποιήσεις τους αισθάνονται αντιστάσεις μέσα τους. Συχνά αρχίζουν  μια φράση με το ,,Ναι αλλά …’’. Έχοντας  την εστίαση στις λύσεις και στα εφόδια, σκοπός αυτού του Ηχομασάζ είναι μέσα από μια κατάσταση  ύπνωσης να δημιουργηθούν εσωτερικές εικόνες , και  ο πελάτης  που βρίσκεται σε έναν ασφαλή χώρο να δει αυτές τις αντιστάσεις ως σημαντικές πληροφορίες  σχετικά με ανάγκες που δεν έχουν ακόμα ικανοποιηθεί. Οι ήχοι  προσφέρουν εδώ ένα ασφαλές πλαίσιο εναρμόνισης και συμβάλλουν αποτελεσματικά στην δημιουργία θετικών εσωτερικών εικόνων και λύσεων, δίχως να χρειάζεται να συζητηθεί ευθέως το πρόβλημα.

 

Βασικά περιεχόμενα:

- Συνειδητή χρήση της φωνής ως ,,όργανο’’ που προάγει την υγεία, με την δυνατότητα να συνδυαστεί με το γκονγκ και τις       ηχογαβάθες

- Βασικές γνώσεις στο θέμα της αναπνοής και της φωνής

- Βιωματική εμπειρία και εκμάθηση της επίδρασης των φωνηέντων και των Bijas στο άνθρωπο

- Χρήση του γκονγκ για την ενίσχυση της χαράς και της ευκολίας στην χρήση γραμμάτων και αριθμών

- Τη χρήση της φωνής ως συμπληρωματικό, ευεργετικό ,,όργανο’’ στο Ηχομασάζ

- Ενσωμάτωση ή λύσιμο θεμάτων που συνεχώς επιστρέφουν με το ,,Ηχομασάζ των ενεργειακών σημείων’’.

 

Παρέχονται σημειώσεις και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

Προϋπόθεση: Εκπαίδευση στο σεμινάριο Ηχομασάζ Ι κατά Peter Hess®

 

Αναγνωρίζεται ως μέρος της εκπαίδευσης στην "Ηχοθεραπεία-Peter Hess®"